#BackToSchool šablony


My, kteří studujeme na středních nebo zákládních školách, už máme pár dní v novém ročníku za sebou. (Narozdíl od vysokoškoláků, kterým většinou zbývá ještě pár dní volna, případně kteří postupně odjíždějí na seznamovací kurzy svých škol.)

I čas "Back To School" článků pomalu končí a blogeři se místo na svůj koníček začínají soustředit na školu, než přijde další blogerský mezník (Halloween). A abyste na svůj blog nezapomněli úplně, oblečte jej do úplně nového outfitu. Vyberte si jednu ze čtyř barevných variant šablony, zdarma si ji stáhněte a po několika kliknutích mějte blog jako nový.

#BackToSchool modrá


Ukázkový blog             Stáhnout šablonu

#BackToSchool červená


Ukázkový blog             Stáhnout šablonu

#BackToSchool zelená


Ukázkový blog             Stáhnout šablonu

#BackToSchool šedivá


Ukázkový blog             Stáhnout šablonu


A to by bylo pro dnešní příspěvěk vše. Doufám, že se vám šablony líbí (já jsem z nich nadšená) a že mi v komentářích dáte vědět, pokud se rozhodnete některou z nich vyzkoušet. Pokud vám cokoliv nepůjde - bude se zobrazovat jinak než je v ukázkovém blogu, nebo dokonce vůbec - neváhejte mne kontaktovat, abychom mohli společně najít řešení.

10 komentářů:

  1. Skvělý! Tohle určitě mnoho blogerek ocení :) A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. šablony se mi moc líbí, jsou jednoduché ale přesto hezké. Určitě nějakou na svůj blog využiju, jenom jsem se ještě nerozhodla kterou :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduchost je styl, který se mi líbí a který mě baví tvořit, a určitě můžeš na mém blogu čekat i další "jednoduché, ale přesto hezké" šablony. :) Až se rozhodneš, určitě dej vědět, ráda se přijdu podívat...

      Vymazat
  3. odkazy ke stažení nefungujou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění. :) Měla jsem za to, že jsem všechny odkazy před zveřejněním nastavila, ale zdá se, že někde nastala chyba. Teď už by ale všechno mělo být v pořádku. (Třeba mě to naučí po sobě všechno dvakrát zkontrolovat.)

      Vymazat
  4. Nápad je to fajn a hoci ja nepatrím k blogerom s článkami/designami tohto typu, určite to mnohým príde vhod :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sto lidí, sto chutí... Člověk se nikdy nedokáže zavděčit všem. :) Ale díky moc za komentář a za návštěvu!

      Vymazat
  5. Jednoduchý design, to se mi líbí. Jediný, co mi asi trochu vadí je font těch nadpisů..
    Pro začátečníka určitě bude stačit! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, že ten font nemusí každému vyhovovat, ale i tak díky za komentář. :)

      Vymazat